O nas


kdo smo

Smo majhno podjetje, katero posluje že od leta 2000. Ne glede na to, da je v današnjem času preplavilo trg lepo in sodobno pohištvo in oprema iz daljnega vzhoda smo še vedno mizarji manjših podjetij sposobni in pripravljeni prisluhniti potrebam in zahtevam posameznika kateremu serijska proizvodnja ne more ponuditi želenega. Če ste tudi vi med njimi vas vabimo, da si ogledate našo stran v nadaljevanju. Predstavljamo vam pohištvo po meri in na željo naročnika.


cilji

Naš cilj je naročniku izpolniti želje, mu svetovati pri izbiri in izdelati ter zmontirati in po potrebi tudi servisirati želeno opremo. Sestav Vam računalniško izrišemo v 3D obliki. Naše največje zadovoljstvo je zadovoljni kupec. Vsakemu izmed naših kupcev pa svetujemo. Če ste zadovoljni povejte naprej, če niste povejte nam.


razvoj

Prostorsko razširiti dejavnost na obstoječi lokaciji.


pogled v prihodnost

Uspeti na trgu z dvižnimi posteljami katere se zapro v omaro ter so lahko poljubnih dizajnov, višin in širin, ter načinov zapiranja. Uporabljamo poseben sistem več amortizerjev kateri omogočajo skoraj neomejeno število kombinacij izvedb. Ves sistem pa je plod domačega razvoja, katerega izboljšujemo in dopolnjujemo z vsakim nadaljnjim projektom. Prilagodimo lahko potrebe skoraj vsakemu naročniku in seveda bodočemu kupcu.